Zimtstern fietsonderbroek dames en heren

Zimtstern Evo Liner fietsonderbroek

Functionele, kwalitatieve en duurzame streetwear en mountainbikekleding vind je bij het merk Zimtstern. In hun uitgebreide aanbod is ook deze Evo Liner fietsonderbroek terug te vinden. Er is zowel een dames (Misza) als heren (Ermiz) model te verkrijgen.

Zimtstern Misza Evo Liner fietsonderbroek met zeem dames

Model dames

Zimtstern Ermiz Evo Liner fietsonderbroek met zeem heren

Model heren

Deze fietsonderbroek is gemaakt uit polyamide, polyester en elastaan materiaal. Deze materialen zijn rekbaar en hebben een goed ademend vermogen en houden je droog en koel tijdens het fietsen.

De zeem heeft een memory functie en past zich helemaal aan jouw lichaamsvormen aan. De platte naden zorgen ervoor dat er geen kans is op schuren door of schuiven van de padding. Hierdoor geniet je van optimaal comfort gedurende al jouw fietstochten op elke ondergrond.

De fietsonderbroek is verkrijgbaar in de kleur “pirate black/ gun metal” en heeft een sterrenmotief op de linker broekspijp. De Zimtstern Evo Liner kan je comfortabel dragen onder elke short of casual kleding en is verkrijgbaar van maat XS tot en met XL (dames) en S tot en met XXL (heren). De pasvorm is nauwsluitend.

Samengevat

Zeem met memory functie

Rekbaar en ademend

Platte naden voorkomen schuren, schuiven en irritatie

Apart dames en heren model

Verkrijgbaar van maat XS-XL (dames) en S-XXL (heren) (nauwsluitend)

Geschikt voor alle fietstochten op elke ondergrond