Craft fietsonderbroek met zeem dames en heren

Bij het merk Craft kan je terecht voor twee verschillende fietsonderbroeken met zeem. Beide modellen zijn zowel voor dames als heren te verkrijgen. Voor de dames is er nog een extra fietsonderbroek in slipvorm te verkrijgen.

Craft Fuseknit

De Fuseknit fietsonderbroek is een naadloze fietsonderbroek met zeem die geschikt is voor alle soorten fietstochten en ritten. Deze fietsonderbroek is speciaal ontwikkeld om onder jouw casual kleding of baggy fietsbroek te kunnen dragen.

Deze onopvallende fietsonderbroek zit dankzij het naadloze design en de normale pasvorm en het ergonomische design altijd erg comfortabel.

Craft Fuseknit fietsonderbroek met zeem dames

Model dames

Craft Fuseknit fietsonderbroek met zeem heren

Model heren

Deze Craft fietsonderbroek is uitgerust met de C4 zeem, het instapmodel van Craft. Deze zeem heeft een 3-laagse demping met zacht foam aan de zijkanten. De padding is maximaal 12 mm dik.

Deze fietsonderbroek met zeem heeft sterke vochtafdrijvende eigenschappen die je in alle omstandigheden droog houden.

Deze Craft Fuseknit fietsonderbroek is gemaakt uit gerecycleerd polyester, polyamide en elastaan en heeft een duurzaam karakter. Deze onderbroek is enkel in het zwart te verkrijgen in een specifiek model voor dames en eentje voor heren van maat XS tot en met XXL.

Samengevat

Naadloos en ergonomisch design

C4-zeem met 3-laagse demping en zacht foam

Apart dames en heren model aangepast aan de anatomische vormen

Enkel in het zwart te verkrijgen van maat XS tot en met XXL (normale pasvorm)

Geschikt voor lange fietstochten op elk type ondergrond

Craft Greatness

De Craft Greatness fietsonderbroek met zeem is een nauwsluitend model met een normale pasvorm. Ook deze fietsonderbroek van Craft is er specifiek voor dames en heren.

Craft Greatness fietsonderbroek met zeem dames

Model dames

Craft Greatness fietsonderbroek met zeem heren

Model heren

Deze fietsonderbroek is voorzien van de C4 zeem van Craft en kan discreet gedragen worden onder jouw casual op sportieve kleding. Deze fietsonderbroek voert vocht en zweet zeer vlot af. De ergonomische fit zorgt ervoor dat je vlot kan blijven bewegen zowel op als naast de fiets.

Deze fietsonderbroek is gemaakt van polyester en elastaan materiaal. De broekpijpen zijn eveneens voorzien van elastische elementen zodat deze niet omhoog kunnen kruipen en altijd goed blijven zitten.

Deze Craft fietsonderbroek is te verkrijgen in het zwart van maat XS tot en met XXL. Er is zowel een model voor heren als voor dames te verkrijgen.

Samengevat

Nauw aansluitende en ergonomische pasvorm

Infinity C4-zeem met 3-laagse demping en zacht foam

Apart dames en heren model aangepast aan de anatomische vormen

Elastische elementen voorkomen dat de broekspijpen omhoog kruipen

Verkrijgbaar in het zwart van maat XS tot en met XXL (valt normaal)

Geschikt voor lange fietstochten op elk type ondergrond

Craft Greatness Hipster

Wil je als dame nog stijlvoller op de fiets zitten en al jouw uitstapjes naast de fiets vol vertrouwen kunnen uitvoeren dan kan je kiezen voor de Craft Greatness Hipster fietsonderbroek.

Craft Greatness hipster fietsonderbroek met zeem voor dames

Deze fietsonderbroek heeft de looks van een normale damesslip of ondergoed maar is wel voorzien van een zeem. De Infinity C6 zeem van Craft beschermt je tijdens alle fietsritten, voorziet je van het nodige comfort en absorbeert de schokken van de ondergrond en het terrein.

Het slanke en lichte ergonomische design van deze Craft fietsonderbroek vormt zich naar jouw lichaam en zit altijd uiterst comfortabel. Het Micro-polyester heeft een vezelconstructie die vocht makkelijk afvoert en je koel en droog houdt gedurende de volledige fietstocht.

Deze Craft Hipster is te verkrijgen in verschillende kleuren van maat XS tot en met 3XL. Deze fietsonderbroek valt normaal en valt niet op onder je gewone kledij.

Samengevat

Slank, ergonomisch en onopvallend design

Infinity C6 zeem voor optimaal comfort

Vormt zich naar het lichaam

Vochtafdrijvende vezelconstructie

Verkrijgbaar in het zwart van maat XS tot en met 3XL